Hasznosíthatóság


Használati-melegvíz készítéseA legegyszerűbb megoldás!

A HMV készítő rendszerek hő termelőjeként magas hatásfokú vákuumcsöves- vagy sík kollektorainkat alkalmazzuk. 
A napkollektorok az épületben (általában a kazán helyiségben) elhelyezett szolár HMV tárolót fűtik. A HMV rendszerekkel az éves
melegvíz igény biztosítható.Épületfűtés

A napenergiával működő fűtésrásegítés minden olyan helyen indokolt, ahol az addig használatos energiából megtakarítást
szeretnénk elérni. Természetesen bármiyen meglévő rendszerhez csatlakozni tudunk, ilyen módon jelentős összeg
takarítható meg az addigi használt energiára fordított költségekből. A készülék teljesen fagy- és korróziómentes, az üzembe helyezés után a szolár rendszer évenkéti egyszeri karbantartást igényel, viszont működése tejesen automatikus.

bővebben>> 


Medencefűtés

A legjobb hatásfok!

Hasznosítsa  Ön is a nap ingyenes energiáját szabadtéri, illetve fedett medencéje tavaszi, nyári, őszi fűtésre. Megbízható, üzemeltetési költséget nem igénylő megoldást kínálunk Beta-2A, illetve Beta-2F szolár paneljeinek használatával. A panelek elhelyezhetők háztetőn, kerítésen, vagy akár a föld felszínén. Egyszerű felépítésüknek köszönhetően hozzáértő szakemberek néhány óra alatt elhelyezheti.Napelemes rendszerek

Áram előállítására

A napelemeket alkotó szolár cellákat különböző méretben és formában állítják elő, a felhasználási területnek megfelelően. A kisebb bélyeg méretüektől a néhány 10 centiméteresig. A cellák összekapcsolásával szolár modulokhoz jutunk. Ezekből a modulokból állítják elő a felhasználó számára a szolár rendszert.

 Szélenergia

Áram előállítására

A szél energiája ingyen van. Az ember már ősidőktől fogva használja a szél energiáját, melynek legismertebb alkalmazási területei a különféle vízkiemelő szerkezetek és a szélmalmok voltak. Napjainkban sajnos már alig-alig használjuk ezt a tiszta energiaforrást. Magyarországon sokáig a malomipar nagyhatalom volt, ami azt jelenti, hogy hazánkban is megvan a kellő mennyiségű szél ahhoz, hogy energiát nyerjünk ki belőle.

bővebben>>