Üdvözli Az Atád-Technic Kft.Szeretettel köszöntjük megújult honlapunkon!

Cégünk, mint az Alfa-Therm Bt. jogutódja 1992 óta működik családi vállalkozásként. 15 főt foglalkoztatunk folyamatosan. Az Atád-Technic Kft. nevet 2002 óta használjuk.


Küldetés

A megújuló energiaforrások hasznosításának elősegítése, népszerűsítése, hatékony, egyszerűen kezelhető, hosszú élettartamú, fejlett technológiát alkalmazó, korszerű termékek tervezésével és gyártásával. Magas minőségű műszaki termékeinkkel megbízható hátteret kívánunk biztosítani a környezetvédelmet a mindennapi életben valóban gyakorló, felelősen és előrelátóan gondolkodó vevőink számára.

 


Főbb tevékenységi köreink

NAPENERGIA
Üzemcsarnokunkban gyártott napenergiás rendszerek kivitelezése, napelemek felszerelése, faelgázosító kazánok forgalmazása, beépítése, beüzemelése, hozzájárulva ezzel az alternatív energiaforrások elterjesztéséhez.

GÁZENERGIA
Mind földgáz, mind tartályos PB-gázellátó rendszerek szakszerű kivitelezése tervezéssel.

ÉPÜLETGÉPÉSZET
Korszerű technológiával kivitelezünk komplett víz-, szennyvíz-, központifűtés-rendszereket.

Cégünk 1997-ben megszerezte az ISO9001-es Minőségbiztosítási Tanúsítványt, majd 2002-ben megszerezte az ISO14001-es Minőségbiztosítási Tanúsítványt is eleget téve az Európai Únió elvárásainak.

Energiatakarékos rendszerek napjainkban leginkább az üdülőövezetekben terjedtek el, de bízunk abban, hogy a pályázati lehetőségeket kihasználva egyre több család tud takarékosan, tisztán melegvizet, áramot, energiát előállítani az általunk kínált lehetőségekből.